Digitalt studentbevis


Tidligere fikk 140.000 studenter på høgskoler rundt omkring i landet et bevis om at de gikk på høyskolen, når de begynner, som måtte benyttes sammen med gyldig studentbevis for offentlig transport. Vi har laget en digital løsning som gjør hverdagen enklere for både studenter og skolens administrasjon.

Prosjektet

Det krever mye tid og papir å lage de fysiske studentbevisene, og det er også fort gjort for studenten å glemme dem hjemme. Reisekortet er ikke gyldig uten studentbevis, og det kan fort bli dyrt med bot på trikken.

Studentene har alltid kortet med seg, og det er lett tilgjengelig. For å hindre juks har vi lagt inn flere animasjoner og et stort bilde av studenten, dette gjør det lett for f.eks bussjåførene å sjekke om beviset er gyldig og brukes av riktig person. Bildene og data lagres på telefonen, slik at applikasjonen fungerer selv når de ikke er på nett. Studentene logger seg inn på en sikker måte, og kan alltid se informasjon om sist betalte studentavgift.

Løsningen

Tidligere fikk 140.000 studenter semesterkvittering hvert semester. Ved overgang fra fra papirkvittering til app, vil høgskolene redusere kostnadene med ca 2.4 millioner kroner i året, og da er kun portoutgiftene medberegnet. Løsningen har nå blitt adoptert av mer enn 40 lærersteder i Norge, blant annet HiOA, Universitet i Oslo, Politihøgskolen og NTNU.

Digitalt studentbevis app utviklet for norske utdanningsinstitusjoner

Har du behov for en forretningsapp?

Vi hjelper deg trygt fra idé til ferdig produkt. Ta kontakt idag for en uforpliktende prat.

Kontakt oss